About us

Our art is in turning spaces into places.

Hos Ocean Outdoor forvandler vi Spaces into places gjennom en dyp forståelse av våre omgivelser. Vi bringer sammen merkevarer og publikum på tvers av Storbritannia, Nederland, Norden og Tyskland.

 

Vi definerer oss selv ved å bygge kommersiell verdi gjennom flersanselige merkevareopplevelser som etterlater varige inntrykk hos publikum.

The Cube Oslo
B82B3536

Vi kaller dette The Art of Outdoor®.

The Art of Outdoor er et ensrettet fokus på attraktive målgrupper og plasseringer, opphøyet av kreativitet, teknologi og publikumdata. Dette er elementene som er kjernen i våre verdier og vår forpliktelse overfor våre kunder og samarbeidspartnere.

Slik forvandler Spaces into places.

Dette er The Art of Outdoor.

Velkommen til Ocean Outdoor.

B82B9880 (1)
IMG_6327-EditB

Om Ocean Outdoor Norge

Vi håndplukker de beste og mest ikoniske plasseringene for våre flater, basert på hvor og hvordan folk ferdes i hverdagen. Fra Piccadilly Lights i London til The Cube i Oslo, sørger vår portefølje av Ask for it by name® lokasjoner for at din kampanje blir sett av målgruppen på noen av de største formatene som finnes på markedet.   

Våre digitale og analoge nettverk er bygget opp for at du skal treffe dine kunder til riktig tid og sted. Vi hjelper deg med å kombinere store og små formater, digitalt og analogt, og skreddersyr den kampanjen som passer best for deg og din merkevare.  

Drevet av innsikt

Det er viktig for oss å kunne dokumentere effekten av utendørs og være lokasjoner. Gjennom 10 år har vi vært pionerer innenfor Neuroscience med fem studier som tar for seg effekten av D/OOH, og dens synergi med andre mediekanaler. Gjennom Ocean Insights, og samarbeid med Demoskop og Kantar jobber vi stadig med nye prosjekter for å undersøke effekten av kampanjer, nettverk, arenaer og utendørs som medie.

Lidenskap for kreativitet

Ocean Outdoor er enestående i mediemarkedet ved at vi gir merkevarer helt unike muligheter for interaksjon med publikum. Vi kjenner verdien av kreativ markedsføring, og har siden starten investert stort i det nyeste innen teknologi og ekspertise gjennom våre innovasjonsteam Ocean Studios og Ocean Labs. Kort og godt hjelper Ocean Studios deg med å optimalisere og utforme din kampanje. Ocean Labs utvikler og setter opp teknologiske løsninger i tråd med dine kampanjemål, og helt unike for det Norske markedet.

Samarbeid med Ocean Outdoor

Vi setter stor pris vårt samarbeid med mediebyråer, reklamebyråer, merkevarer og forretningspartnere, og ønsker å fremme kreativitet og kvalitet i alle ledd. Derfor samler vi alle til vårt årlige event Digital Creative Competition, som ble lansert for første gang i UK i 2009. Siden den gang har 6 vinnere gått videre med pallplasseringer i Cannes Lions, og en rekke fler har fått vise seg på våre skjermer.
I Ocean Outdoor er vi alltid på utkikk etter å utvikle det beste innen samarbeid, lokasjoner, partnerskap, innsikt, kompetanse og kreativitet. Gjennom dette leverer vi The Art of Outdoor.

The WOW Factor
Oppmerksomhet
Standard OOH Formater
39%
Unike OOH Formater
61%
Attraktivitet
Standard OOH Formater
39%
Unike OOH Formater
61%
Emosjonell intensitet
Standard OOH Formater
39%
Unike OOH Formater
61%
Minnekoding
Standard OOH Formater
39%
Unike OOH Formater
61%
footer-background-still

Er du klar for å ta din kampanje til neste nivå?

Ocean Nettverk

Lokasjonen er tilgjengelig som en del av et nettverk, se nedenfor for detaljer.

Vennligst ta kontakt på support@oceanoutdoor.no for å finne ut mer.